Suomalainen eroseminaari 

Suomalainen eroseminaari tarjoaa vertaistukea eronneille ja eroa harkitseville. Ryhmässä pääsee käsittelemään eroon liittyviä kysymyksiä sekä jakamaan omia erokokemuksiaan samalla, kun oma ymmärrys kasvaa siitä ettei ole omissa tuskissaan yksin. Koulutetun ohjaajan johdolla pääsee käsittelemään eron tuomia tunteita, kuten esim. vihaa, surua pelkoja ja yksinäisyyttä. Kyseessä ei ole terapiaa, mutta käytetyt menetelmät ovat vaikutukseltaan terapeuttisia. Suomalainen eroseminaari on työmalli, joka perustuu osallistujan omaan aktiivisuuteen. 

Eroryhmä auttaa selviämään erokriisistä samalla, kun oma itsetuntemus lisääntyy. Eroryhmä tarjoaa myös arvokkaita välineitä loppuelämän varalle. 

Tuhannet suomalaiset ovat saaneet apua suomalaisesta eroseminaarista oman eronsa käsittelyssä ja myös vastauksia siihen, miten jatkossa saa luotua kestävän ja hyvän parisuhteen. 

Kesto: 11 kolmen tunnin lähitapaamista. =33h

Hinta: 460e. Maksu kerralla tai kolmessa osassa.

Ryhmä kokoontuu viikoittain klo 17-20. Osoite: Syrjäkatu 11B (Oulun Raksila) Osallistujia max 9. Otan vastaan ilmoittautujia ja perustan uuden ryhmän kysynnän mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

 Ilmoittautuminen  terapia@terapiakatrina.fi tai 0452071434

Lisätietoja: https://www.suomalaineneroseminaari.fi