Tietoa minusta

Nimeni on Katrina Hautala. Olen koulutukseltani sosiaalikasvattaja ja laillistettu sosionomi (Valvira).  Olen auktorisoitu seksuaalineuvoja (Sss) ja Siria sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen myös jännittäjäryhmän ohjaaja ja suomalainen eroseminaari-ohjaaja. Uusia eroryhmiä perustan kysynnän/ tarpeen mukaan, joten ilmoitathan kiinnostuksestasi minulle tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Olen tehnyt pitkän uran lasten, nuorten, kuin perheittenkin parissa. Seksuaalineuvontaa olen antanut alle 30-vuotiaille nuorille Tieto- ja neuvontapalveluiden Pulmakulman kysymyksiin vastaamalla. Olen myös pitänyt luentoja ja koulutuksia sekä käynyt puhumassa seksuaalisuudesta nuorille ja kasvatusalan ammattilaisille. 

Olen aktiivinen ja empaattinen kuuntelija. Ihmisten mukaan helposti lähestyttävä. Minulla on paljon elämänkokemusta ja monenlaisia elämänvaiheita nähneenä ymmärrän helposti asiakkaan näkökulman. Olen luotettava ja kohtaan asiakkaat ennakkoluulottomasti. Minulle uskaltaa puhua vaikeistakin asioista. Koen kaikki ja kaikenikäiset asiakkaat tärkeinä ja arvokkaina. Olen luonteeltani optimisti. Autan sinua näkemään pimeän tunnelin päässä valon. Autan sinua löytämään keinot oman hyvinvointisi parantamiseksi.        Ota rohkeasti yhteyttä!